SODA 1.0 – Forget about format !

Zoals u wel weet, werkt CodaBox voortaan samen met Securex en SD Worx voor de levering van uw sociale documenten! Deze kunnen automatisch per klant geklasseerd worden en bewaard worden op dezelfde locatie als de CODA-bestanden.

Wij hebben momenteel een pilootproject lopen bij enkele fiduciaires voor de bestanden van Securex.

Wij hebben nu een effectieve verbinding in productie met SD Worx en ook deze pilootfase met enkele fiduciaires kan van start gaan.

CodaBox voert gesprekken met andere sociale secretariaten om zijn dienstenaanbod nog verder uit te breiden. Wij kunnen u reeds aankondigen dat verschillende grote spelers op de markt weldra deel zullen uitmaken van ons aanbod.

Wij willen, ongeacht het sociaal secretariaat, hetzelfde type bestand in XML-formaat aanbieden. Wij hebben dit SODA 1.0 genoemd.

Dit formaat is het resultaat van een door ons uitgevoerde transformatie van de bestanden die wij van de verschillende actoren hebben ontvangen. Wij vonden het in een eerste fase belangrijker om ons toe te leggen op de verbindingen dan op het formaat! Wij nodigen de software houses uit om ons te contacteren om kennis te maken met dit bestandsformaat.

Wij zullen de komende weken communiceren over de werkwijze om een bestelling te kunnen plaatsen.

Wij hopen vanaf september 2014 een krachtige en volledig geautomatiseerde dienst te kunnen aanbieden.