Samenwerkingsovereenkomst tussen CodaBox en Acerta

CodaBox kondigt u met trots aan dat het recent een contract heeft afgesloten met het sociaal secretariaat Acerta. Dit betekent alweer een grote stap voorwaarts in onze SODA-dienstverlening!

Acerta is gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag, vestigingsformaliteiten en de professionalisering van het hr-beleid. De groep ondersteunt ondernemers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Boekhouders en accountants zijn voor Acerta belangrijke partners en zijn eveneens het doelpubliek van CodaBox. Met dit partnerschip kunnen de gemeenschappelijke klanten van CodaBox en Acerta ook gebruik maken van SODA-bestanden.

De overdracht van boekhoudkundige documenten tussen Acerta klanten en hun boekhouders zal dus eenvoudiger en doeltreffender verlopen. Het standaardformaat “SODA”, ontwikkeld door CodaBox, zorgt voor een automatische verwerking in alle compatibele boekhoudpakketten. Samen gaan we voor een lange, succesvolle samenwerking!