Samenwerkingsovereenkomst tussen Attentia en CodaBox

CodaBox kondigt u met trots aan dat het recentelijk een contract heeft afgesloten met het sociaal secretariaat van Attentia. Dit betekent alweer een grote stap voorwaarts in onze SODA-dienstverlening!

Het sociaal secretariaat van Attentia legt het accent op een combinatie van een strategisch HR- én Well-Being beleid. Deze combinatie is volgens hen noodzakelijk om werknemers blijvend te motiveren, want werknemers die goed in hun vel zitten, presteren beter. Bij Attentia krijgt u een breder inzicht door de combinatie van data van deze beide diensten: Sociaal Secretariaat en Preventie & Bescherming. Dankzij dat totaalbeeld kunnen de Trusted Advisors van Attentia gericht verbeterpunten detecteren en u ondersteunen bij de implementatie van uw hedendaags HR-beleid in de vorm van flexibele oplossingen.

De overdracht van boekhoudkundige documenten tussen Attentia-klanten en hun boekhouders zal voortaan eenvoudiger en doeltreffender verlopen. Het standaardformaat “SODA”, ontwikkeld door CodaBox, zorgt voor een automatische verwerking in alle compatibele boekhoudpakketten. Dit nieuwe partnerschap is wederom een bevestiging van het belang van SODA.

U wenst van start te gaan met SODA?
Contacteer ons via info@codabox.com