2018 Technology Fast 50 van Deloitte

Heverlee, 30/10/2018- CodaBox is genomineerd voor Deloitte’s 2018 Technology Fast 50-competitie voor technologiebedrijven met hoofdzetel in België. De Fast 50-award wordt uitgereikt aan het snelst groeiende technologiebedrijf van het land, op basis van de omzetgroei in de afgelopen vier jaar.

Trends Gazelles – 2015

Trends gazelles 2015

De “Gazellen” maken integraal deel uit van het economisch landschap en belonen snelgroeiende ondernemers.

Ondernemingen worden in de ranking van de Trends Gazellen opgenomen omdat zij worden gezien als solide en concurrerende ondernemingen.

European Business Awards – 2014/2015

CodaBox wordt genomineerd als “National Champion” in de categorie “The Award for Customer Focus”.

European Business Awards

Dit programma, dat 8 jaar geleden werd gecreëerd en wordt gesponsord door RSM International, is bedoeld om de uitmuntendheid, goede praktijken, ondernemingszin en innovatie van bedrijven te promoten. Dit jaar namen meer dan 24.000 bedrijven uit 33 landen deel aan de eerste selectieronde.

Deze categorie beloont bedrijven die, dankzij een innovatieve en echt aan de behoeften aangepaste dienstverlening, de klant centraal plaatsen.

Forum for the Future – 2013

CodaBox krijgt de Award in de categorie “Paperless Solution”.

Forum for the future

Gedurende meer dan twee weken kunnen professionals uit de boekhoudkundige en financiële sector stemmen voor de onderneming die het best tegemoetkomt aan hun verwachtingen. Er zijn tal van evaluatiecriteria, maar de doelstelling is steeds dezelfde: het dagelijks leven vereenvoudigen en de efficiëntie verhogen.