Nog eenvoudiger: uw klanten kunnen nu zelf de dienst “Verkoopfacturen” activeren

Beste klanten,

Gebruiken uw klanten aan CodaBox gekoppelde facturatiesoftware? Vanaf vandaag hoeven uw klanten niet meer langs u te gaan om de dienst “Verkoopfacturen” te activeren.

Nog een extra stap om u het leven gemakkelijker te maken. Het is niet meer nodig de eerste verbinding te valideren van uw klanten die kopies van hun facturen rechtstreeks naar u wensen te sturen via aan CodaBox gekoppelde software.

Vanaf nu hoeft u niets meer te doen: uw klanten kunnen voortaan zelf deze dienst activeren in hun aan CodaBox gekoppelde facturatiesoftware.

U ontvangt automatisch een melding zodra een van uw klanten deze dienst activeert. Vanaf nu zult u de uitgaande facturen van deze klant ontvangen in een formaat dat in uw boekhoudsoftware kan worden ingelezen, met daarnaast een kopie in pdf. U ontvangt deze samen met uw CODA en SODA.

De dienst “Verkoopfacturen” is niet alleen voordelig voor u. Dankzij deze gratis dienst beschikt uw klant in zijn facturatiesoftware ook automatisch over de overschrijvingsinformatie van de CODA’s die u reeds in zijn naam ontvangt via CodaBox. Dankzij CodaBox is het dus mogelijk om, via de facturatiesoftware, onbetaalde facturen sneller op te volgen.

Wilt u meer informatie over de dienst “Verkoopfacturen”?

Aarzel niet om ons te contacteren via info@codabox.com.

Het CodaBox-team