Max FORTPIED : “Een meerwaarde voor onze klanten!”

Fiscal Team is een kantoor van 12 personen en behoort tot een nieuwe generatie boekhouders en fiscaal adviseurs die zich voortdurend met de beste computertools en nieuwe technologieën wapenen zodat ze zich kunnen toespitsen op hun echte “core business”: de boekhouding en de fiscale opvolging van de klant.
Dhr. Fortpied, zaakvoerder van Fiscal Team, legt ons uit waarom hij heeft gekozen voor de oplossing van CodaBox:

“Wij hebben de CODA-bestanden altijd willen gebruiken in ons dagelijks beheer omdat de voordelen ons duidelijk leken!
We hebben in een eerste fase getracht om zelf de dossiers bij de verschillende banken van onze klanten in te voeren. Wij werden onmiddellijk geconfronteerd met de moeilijkheden en de administratieve rompslomp; iedere bank had namelijk zijn eigen procedures en documenten.
Op dat ogenblik heeft CodaBox ons zijn “all-in” oplossing voorgesteld.
We werden verleid door het feit dat we ons zelf om niets hoefden te bekommeren! CodaBox heeft alles voor ons in goede banen geleid: het opstellen van de bankmandaten, de contacten met de banken, de activering van CODA en tot slot de invoer ervan in ons computernetwerk.
Slechts na enkele maanden moest 90% van onze klanten ons niet langer zijn papieren bankuittreksels bezorgen. En wij hopen die enkele klanten te overtuigen die nog twijfelen aan de doeltreffendheid van het systeem!
Alle medewerkers van Fiscal Team kunnen vandaag meer tijd besteden aan de echte problemen van de klanten, wat een echte toegevoegde waarde inhoudt en waardoor het dagelijks werk opgewaardeerd wordt.
Ik ben vandaag een fervente promotor van de diensten die CodaBox aanbiedt! Geen enkel boekhoudkantoor zou dit mogen missen!”

Max FORTPIED

general manager | FiscalTeam