Marie Costers wordt nieuwe Managing Director bij CodaBox

Op maandag 3 september 2018 neemt Marie Costers de rol van Managing Director bij CodaBox van Martin Servais over. Als Managing Director zal Marie de dagelijkse leiding van de E-docs business unit voor haar rekening nemen. De bedoeling is om het harde werk van de afgelopen jaren verder te zetten en de e-invoicing ambities van de Isabel Group vorm te geven.

Haar carrière begon bij Integri, dat in 2007 overgekocht werd door Clear2Pay, dat op haar beurt in 2014 overgekocht werd door FIS (Fidelity National Information Services), de grootste Fintech ter wereld. Dankzij haar 19 jaar ervaring in de betalingssector weet Marie wat nodig is om ambities in resultaten om te zetten. In haar nieuwe rol zal ze zich in een eerste fase focussen op het uitbouwen en onderhouden van de strategische partnerships.

“Ik kijk er enorm naar uit om de business verder te zetten en ben enthousiast om het strategische verhaal van CodaBox verder uit te werken, samen met het dynamische team van CodaBox en de verschillende stakeholders in de markt.”