Hoe de CodaBox API’s ondernemers in staat stellen om hun administratie efficiënter af te handelen

Om onze diensten nog flexibeler en performanter te maken hebben we bij CodaBox de laatste maanden enorm geïnvesteerd in onze API-diensten.

Deze API’s laten toe om heel gemakkelijk nieuwe functionaliteiten in software te integreren. Hierdoor kunnen ontwikkelaars snel inspelen op de toenemende vraag om repetitieve taken in een handomdraai te automatiseren.

Tijd winnen door repetitieve taken te automatiseren

Via de “Sales invoices_copy to accountant” API ontvangen de gebruikers hun CODA-bestanden binnen hun vertrouwde software.

Zo kunnen zij hun verkoopfacturen automatisch naar hun boekhouder doorsturen, waardoor de betalingen vanzelf bijgewerkt worden, ongeacht de bank waarmee ze werken.

Gedaan met inloggen bij de verschillende banken om rekeninguittreksels op te vragen! Alle CODA-bestanden worden netjes in de bestaande software ingeladen.

Ook gedaan met facturen fysiek aan jouw boekhouder af te geven! Wij gaan zelfs nog een stapje verder: je hoeft er zelfs niet aan te denken!

Alles verloopt automatisch dankzij onze API ?

De overheid factureren was nog nooit zo gemakkelijk

Bij CodaBox zijn we ervan overtuigd dat Peppol de toekomstige Europese standaard voor e-facturatie wordt.

Onze visie wordt kracht bijgezet door het feit dat de Vlaamse overheid vandaag haar leveranciers verplicht om hun facturen in het Peppol formaat af te leveren op het Mercurius-platform.

Om de PEPPOL-integratie voor haar softwarepartners te vergemakkelijken hebben we een Peppol Access Point gecreëerd.

Hierdoor kunnen ondernemers makkelijk facturen naar de overheid sturen, zonder

  • hun vertrouwde software-pakket te verlaten
  • zich zorgen te hoeven maken over wettelijke vereisten die de overheid oplegt

Wil je meer weten over de werking van onze API’s? Raadpleeg dan zeker onze documentatie of contacteer me op 0474 369 593 of jurgen.soetaert@codabox.com.

Ik beantwoord jouw vragen met plezier!

By Jurgen Soetaert