Eenvoudig en snel: mandaten elektronisch ondertekenen met bankkaart is vanaf nu mogelijk voor klanten bij BNP Paribas Fortis

Er is een volgende horde overwonnen om tot een 100% elektronisch activeringsproces te komen. Klanten bij BNP Paribas Fortis kunnen vanaf nu mandaten elektronisch ondertekenen met hun bankkaart, dankzij onze partner Twikey.

Het was eerder al mogelijk om mandaten elektronisch te ondertekenen met een eID. Het is dus een verdere ontwikkeling met als doel het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De elektronische handtekening versnelt het activeringsproces van mandaten bij BNP Paribas Fortis aanzienlijk: amper vijf dagen na de ondertekening met de bankkaart worden de eerste CODA’s geleverd, terwijl de klassieke activeringstermijn met een “papieren” handtekening gemiddeld enkele weken in beslag neemt.

Het gaat dus snel… maar het is ook zeer eenvoudig voor u en uw klant. Als wij over het e-mailadres van uw klant beschikken, ontvangt hij een e-mail van ons met de uitnodiging om zijn mandaten online te ondertekenen. Langs uw kant kunt u deze link eveneens terugvinden in uw MyCodaBox-omgeving.

Hebt u nog vragen over het elektronisch ondertekenen van mandaten? Aarzel niet om ons te contacteren via info@codabox.com.

Het Codabox-team