Samenwerking tussen CodaBox en Isabel (Zoomit) ten behoeve van de fiduciaire: de 100% elektronische factuur voor boekhouders wordt realiteit

De zelfstandige of kmo hoeft zijn aankoopfacturen van leveranciers die werken met Zoomit of Open PEPPOL niet meer af te drukken en door te sturen naar zijn boekhouder.

CodaBox heeft een uniek systeem opgezet waarmee de factuurgegevens automatisch worden doorgegeven en ze digitaal worden aangeleverd bij de boekhouder (*)

(*) op voorwaarde dat de zelfstandige of kmo expliciet toestemming hiertoe geeft aan CodaBox via een elektronisch mandaat in MyCodaBox.

Voordelen voor de fiduciaire?

Voor de boekhouder betekent de dienst “Kopie aan de boekhouder” concreet:

  • Minder “papieren” documenten om te beheren.
  • Kleiner risico op fouten bij de levering en de boeking van de documenten
  • Planning: u hoeft niet op de klant te wachten en kiest zelf wanneer u werkt, dankzij het dagelijks automatisch injecteren van de aankoopfacturen van uw klanten in uw boekhoudsoftware.

Voordelen voor uw klant?

Voor de zelfstandige of kmo betekent het tijdswinst, meer efficiëntie en minder kosten: hij hoeft zijn aankoopfacturen niet meer af te drukken en door te geven aan zijn boekhouder.

Daarnaast zal hij de facturen van leveranciers die met Zoomit werken, nog steeds kunnen zien en rechtstreeks kunnen betalen via zijn homebanking. De klant kan ervoor kiezen een kopie te ontvangen voor archivering.

Klaar voor de elektronische factuur voor boekhouders? Ontdek hier hoe u zich in drie stappen inschrijft voor deze dienst.