CodaBox kan nu ook CODA-bestanden leveren voor klanten van Triodos Bank

Wij delen u graag mee dat Triodos Bank nu ook een van onze partners is. Uw klanten hebben een bankrekening bij Triodos Bank? Goed nieuws: vanaf nu kunnen wij ook hun CODA-bestanden aan u leveren.

Triodos Bank, die bijna 25 jaar in België actief is, telt vandaag meer dan 70.000 klanten in België. De bank heeft als missie een positieve impact te genereren op de wereld waarin wij leven. Triodos is onafhankelijk, bewust niet-beursgenoteerd en oefent haar activiteiten van bankier op een transparante en duurzame manier uit.

Triodos Bank financiert bedrijven, instellingen en projecten met een maatschappelijke meerwaarde. De bank financiert op deze manier projecten in een hele waaier aan sectoren, gaande van cultuur en zorg over hernieuwbare energie tot duurzaam vastgoed. En dat dankzij het geld dat haar klanten, spaarders en beleggers aan de bank toevertrouwen.

Wij zijn bijzonder blij met het nieuwe partnerschap dat CodaBox met Triodos Bank is aangegaan. Dankzij die nieuwe samenwerking kunnen nu ook Triodos-klanten gebruik maken van de diensten van CodaBox: CODA-bestanden kunnen vanaf nu automatisch tussen hen en hun boekhouders worden overgedragen.

Hebt u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@codabox.com.

CodaBox