CodaBox is genomineerd voor de 2018 Technology Fast 50 van Deloitte

Heverlee, 30/10/2018- CodaBox is genomineerd voor Deloitte’s 2018 Technology Fast 50-competitie voor technologiebedrijven met hoofdzetel in België. De Fast 50-award wordt uitgereikt aan het snelst groeiende technologiebedrijf van het land, op basis van de omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De ranglijst wordt bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op 15 november 2018.

Marie Costers, CEO CodaBox: “We zijn enorm trots op onze nominatie voor de Technology Fast 50 van Deloitte. Deze nominatie is een erkenning voor het harde werk van het ganse CodaBox-team gedurende de laatste jaren.

Onze strategie en voortdurende groei van de afgelopen jaren hebben onze positie in de markt versterkt. We beschouwen deze nominatie als een bevestiging dat we in de juiste richting gaan, zowel op vlak van producten als op vlak van onze visie.”

Over de Deloitte’s 2018 Technology Fast 50

De Technology Fast 50-competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven met hoofdzetel in België. Publieke of private bedrijven die technologische producten en diensten ontwikkelen en die een aanzienlijke omzetgroei laten optekenen hebben tijdens de afgelopen vier jaar, kunnen deelnemen aan de competitie om genomineerd te worden als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Bekijk de volledige lijst op: