CodaBox en Sage ondertekenen een belangrijke samenwerkingsovereenkomst die nieuwe perspectieven biedt

CodaBox en Sage hebben een belangrijke samenwerkingsovereenkomst afgesloten die een echte toegevoegde waarde betekent voor de gebruikers van de Sage BOB 50-software en nieuwe perspectieven biedt voor boekhouders en accountants in België en Luxemburg.

Dankzij deze nieuwe samenwerking zullen de gebruikers van de Sage BOB 50-software, een van de belangrijkste internationale uitgevers van boekhoudings- en ERP-oplossingen, kunnen genieten van de diensten van CodaBox, leider op het vlak van dematerialisatie voor boekhouders en accountants.

Een sterke samenwerking

Deze samenwerking zorgt voor een echte toegevoegde waarde voor de gebruikers van de oplossingen die Sage aanbiedt. CodaBox neemt enerzijds alle technische leveringsdiensten van CODA over. Dit impliceert dat de leveringsdiensten van CODA die werden aangeboden en verkocht door CODA by Sage vanaf nu enkel zullen uitgevoerd worden door CodaBox.

De SODA-dienst van CodaBox, het automatiseren van de overdracht van de boekhoudkundige documenten van de klanten aangeleverd door sociale secretariaten, zal ook door Sage worden geïntegreerd. De overeenkomst gaat ook over het integreren van de dienst voor het bestellen, beheren en downloaden van CODA-mandaten via de CodaBox API, rechtstreeks vanuit de Sage BOB 50-software, en ook over de integratie van de diensten die verband houden met OpenPEPPOL.

Nieuwe perspectieven

De samenwerking met CodaBox biedt nieuwe mogelijkheden voor onze gebruikers fiduciaires. “Deze samenwerking stemt volledig overeen met de nieuwe strategie van Sage, dat in zijn oplossingen, zoals Sage BOB 50, andere toepassingen en diensten wil integreren die specifiek ontwikkeld zijn voor fiduciaires. Wij noemen dit ons ecosysteem”, zegt Alex Dossche, Managing Director van Sage.

Deze samenwerking tussen CodaBox en Sage is ook goed nieuws buiten België, want ze geldt ook voor de diensten die Sage aanbiedt in Luxemburg.

Wij zijn erg verheugd over deze sterke samenwerking die iedereen nieuwe perspectieven biedt en onze horizon verruimt.

Contact: info@codabox.com