Benoît MULLER : “Erover spreken betekent aanvaarden! “

Dhr. Benoît Muller, gedelegeerd bestuurder van Logidrive, vertelt ons over zijn bedrijf en zijn ervaring met CodaBox:

“Als belangrijkste gecertificeerd verkoper van WinBooks in België telt het team van Logidrive, dat zich uitsluitend toelegt op het Winbooks-gamma, 18 boekhoudspecialisten, informatici en boekhouders, die allemaal gespecialiseerd zijn in bedrijfsbeheer en -organisatie. Onze basistaak bestaat uitsluitend uit de distributie en ondersteuning van en opleidingen voor de producten van het Winbooks-gamma en het herbergen van beheertoepassingen “in de wolk” (cloud computing).

Logidrive richt zich uitsluitend op kmo’s, zko’s, zelfstandigen, vzw’s, boekhouders en administratiekantoren.

Wij willen de marktleider in onze sector blijven en op die manier een hoofdrol spelen voor onze klanten, als hun referentiepartner voor hun boekhoudsoftware en software voor “commercieel beheer en ERP, voor dematerialisatie en voor het herbergen van hun beheertoepassingen.

Logidrive heeft onmiddellijk een beroep gedaan op CodaBox, van bij de lancering.

Voor onze eigen boekhouding gebruikten we de CODA-bestanden via ISABEL, maar de bestanden waren echt zeer moeilijk te sorteren, waardoor we heel wat tijd verloren.

Ons concept bestaat erin digitale gegevens rechtstreeks in de WinBooks-boekhouding op te nemen, dus de keuze voor de door CodaBox voorgestelde oplossing was vanzelfsprekend.

Wij kunnen verschillende redenen aanhalen waaruit blijkt dat CodaBox de problemen van kmo’s echt begrepen heeft en ook voor de administratiekantoren is het een opmerkelijke sprong voorwaarts: niet meer naar de klanten moeten gaan voor de bankmandaten, dagelijks een kopie van het CODA-bestand in pdf-formaat ontvangen via e-mail en deze dossiers goed geordend terugvinden in de juiste boekhouddossiers.

Wij zouden niet meer zonder kunnen en onze klanten evenmin! Deze tool is voor hen onmisbaar geworden!

Wij raden dit probleem altijd zonder enige twijfel aan! Erover spreken betekent aanvaarden!”

Benoît MULLER

Gedelegeerd bestuurder | Logidrive