Akti integreert met succes onze dienst “Verkoopfacturen”

Bent u een fiduciaire aangesloten bij CodaBox en gebruikt uw klant Akti voor zijn facturatie? Dan kunt u zijn verkoopfacturen voortaan rechtstreeks in uw boekhoudsoftware ontvangen. De teams van Akti zorgden immers voor een perfecte integratie van onze dienst “Verkoopfacturen”, waarvoor onze felicitaties.

logicielWat zijn de voordelen? Aanzienlijke tijdwinst voor u, maar ook voor uw klant: u hoeft niet meer te wachten tot hij zijn verkoopfacturen binnenbrengt. Die kunnen immers rechtstreeks worden geïnjecteerd in overgrote meerderheid van boekhoudprogramma’s (lijst hier beschikbaar). Bovendien wordt de betaling van de facturen van uw klanten in realtime bijgewerkt zodra de CODA-bestanden van de bankuittreksels worden gelezen. Zo kunnen uw klanten bijvoorbeeld de betalingsaanmaningen automatiseren zonder kans op fouten.

Wenst u gratis gebruik te maken van deze functionaliteit? Als u al klant bent bij CodaBox, dan hoeft u uw klant enkel te vragen om bij de parameters van zijn persoonlijke Akti-zone naar “Geïntegreerde toepassingen” te gaan en de instructies te volgen.

01_CodaBox

Bent u nog geen klant bij CodaBox? Contacteer ons!

Meer info over onze dienst “Verkoopfacturen” – Alle software en verbonden diensten bekijken.

Meer info over Akti